Effect of the partial NaCl substitution by other chloride salts on the volatile profile during the ripening of dry-cured lacón (2016) Domínguez, Rubén Munekata, Paulo E. S. Cittadini, A. Lorenzo Rodríguez, José Manuel Grasas y aceites Vol. 67 Núm. 2 Pág. 2-0

  • Número de citas: 1 (0.0% autocitas)

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 1

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Effect of NaCl replacement on physicochemical and sensory properties of the traditional cured coppa
Effect of NaCl replacement on physicochemical and sensory properties of the traditional cured coppa Núm. 24 Pág. 9
2024 Evidencia
Domenico, Jocasta Di Lunkes, Alessandra Machado Rocha, Bruna Regina Pereira da Prado, Naimara Vieira Weber Weber, Cleusa Inês Lucchetta, Luciano

* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Feb-2025