Effect of the partial NaCl substitution by other chloride salts on the volatile profile during the ripening of dry-cured lacón (2016) Domínguez, Rubén Munekata, Paulo E. S. Cittadini, A. Lorenzo Rodríguez, José Manuel Grasas y aceites Vol. 67 Núm. 2 Pág. 2-0
- Número de citas: 1 (0.0% autocitas)
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 1
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Effect of NaCl replacement on physicochemical and sensory properties of the traditional cured coppa Núm. 24 Pág. 9 | 2024 | Evidencia |
Domenico, Jocasta Di
Lunkes, Alessandra Machado
Rocha, Bruna Regina Pereira da
Prado, Naimara Vieira
Weber Weber, Cleusa Inês
Lucchetta, Luciano
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Feb-2025