Effect of fat replacement by olive oil on the physico-chemical properties, fatty acids, cholesterol and tocopherol content of pâté (2016) Domínguez, Rubén Agregán Pérez, Rubén Gonçalves, A. Lorenzo Rodríguez, José Manuel Grasas y aceites Vol. 67 Núm. 2 Pág. 7-0
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Ámbito Citas ECONOMIA 2
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Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
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Chemical-functional composition of Terminalia catappa oils from different varieties Vol. 73 Núm. 2 Pág. 2 | 2022 | Grasas y aceites |
Santos, O. V.
Soares, S.D.
Dias, P.C.S.
Duarte, S.P.A.
Santos, M.P.L.
Nascimento, F.C.A.
Teixeira Costa, B.E.
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Isolation of the unsaponifiable matter (squalene, phytosterols, tocopherols, γ-oryzanol and fatty alcohols) from a fatty acid distillate of rice bran oil Vol. 69 Núm. 3 Pág. 262 | 2018 | Grasas y aceites |
Sahu, S.
Ghosh, M.
Battacharyya, D. K.
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* Último cálculo de métricas Dialnet: 06-Oct-2024