Changes in skin cell wall composition during the maturation of four premium wine grape varieties (2008) Ortega Regules, Ana Ros García, José María Bautista Ortín, Ana Belén López Roca, José María Gómez Plaza, María Encarnación Journal of the science of food and agriculture Vol. 88 Núm. 3 Pág. 420-428

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 3

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Extraction of Soluble Polysaccharides from Grape Skins
Extraction of Soluble Polysaccharides from Grape Skins Vol. 44 Núm. 1 Pág. 83-93
2017 Ciencia e investigación agraria
Gil, Mariona Peña Neira, Álvaro
Phenols, volatiles and sensory properties of Primitivo wines from the "Gioia Del Colle" PDO Area
Phenols, volatiles and sensory properties of Primitivo wines from the "Gioia Del Colle" PDO Area Vol. 37 Núm. 2 Pág. 139-148
2016 South african journal of enology and viticulture
Trani, A. Verrastro, Valeria Punzi, R. Faccia, M. Gambacorta, G.
Phenology and ripening of Vitis vinifera L. grape varieties in São Joaquim, southern Brazil
Phenology and ripening of Vitis vinifera L. grape varieties in São Joaquim, southern Brazil Vol. 37 Núm. 2 Pág. 61-75
2010 Ciencia e investigación agraria
Gris, Eliana F. Burin, V. M. Brighenti, Emilio Vieira, Hamilton Bordignon Luiz, M. T.

* Último cálculo de métricas Dialnet: 15-Sep-2024