Effects of dietary inclusion of dehydrated lucerne and whole linseed on rabbit meat quality (2006) Bianchi, M. Petracci, Massimiliano Cavani, Claudio World Rabbit Science Vol. 14 Núm. 4 Pág. 247-258
- Número de citas: 5 (40.0% autocitas)
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 5
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
The effect of repeated freeze-thaw cycles on the meat quality of rabbit Vol. 26 Núm. 2 Pág. 165-177 | 2018 | World Rabbit Science |
Wang, Zhaoming
He, Z.
Li, Hongjun
|
Effect of dietary linseed oil and Ganoderma lucidum or olive leaves supplementation on fatty acid composition and oxidative status of rabbits Vol. 22 Núm. 1 Pág. 71-81 | 2014 | World Rabbit Science |
Trebušak, Tina
Levart, Alenka
Frankič, Tamara
Pirman, Tatjana
|
Dietary fatty acid profile Vol. 21 Núm. 4 Pág. 235-242 | 2013 | World Rabbit Science |
Casado, Cristina
Moya, Vicente Javier
Pascual, Juan José
Blas Ferrer, Enrique
Cervera Fras, Concepción
|
Rabbit meat processing Vol. 21 Núm. 4 Pág. 217-226 | 2013 | World Rabbit Science |
Petracci, Massimiliano
Cavani, Claudio
|
The influence of linseed on rabbit meat quality Vol. 17 Núm. 2 Pág. 97-107 | 2009 | World Rabbit Science |
Bianchi, M.
Petracci, Massimiliano
Cavani, Claudio
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 18-Nov-2024