Influence of the type of cellulosic derivatives on the texture, and oxidative and thermal stability of soybean oil oleogel (2016) Totosaus Sánchez, Alfonso Gonzaléz Gonzaléz, R. Fragoso, M. Grasas y aceites Vol. 67 Núm. 3 Pág. 12-0

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Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Waxes used as structuring agents for food organogels
Waxes used as structuring agents for food organogels Vol. 71 Núm. 1 Pág. 9
2020 Grasas y aceites
Mandu, C. C. Barrera Arellano, Daniel Santana, M. H.A. Fernandes, G. D.
Textural properties, sensory acceptance and fatty acid profile of cooked meat batters employing pumpkin seed paste or soybean oil oleogel as fat replacers
Textural properties, sensory acceptance and fatty acid profile of cooked meat batters employing pumpkin seed paste or soybean oil oleogel as fat replacers Vol. 70 Núm. 3 Pág. 11
2019 Grasas y aceites
Ferrer González, B.M. García Martínez, I. Totosaus Sánchez, Alfonso
Efecto sobre la textura instrumental, humedad exprimible y rancidez oxidativa al utilizar un oleogel como reemplazo de grasa en salchichas cocidas
Efecto sobre la textura instrumental, humedad exprimible y rancidez oxidativa al utilizar un oleogel como reemplazo de grasa en salchichas cocidas Vol. 10 Núm. 1 Pág. 17-26 ARTICULO
2016 Nacameh
Toledo, Octavio Centurión Hidalgo, Dora Fragoso, Marina

* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024