Effect of dietary supplementation of spirulina (Arthrospira platensis) and thyme (Thymus vulgaris) on apparent digestibility and productive performance of growing rabbits (2014) Gerencsér, Zsolt Szendro, Zsolt Matics, Zsolt Radnai, István Kovács, Melinda Nagy, István Cullere, Marco Dal Bosco, Alessandro Dalle Zotte, Antonella World Rabbit Science Vol. 22 Núm. 1 Pág. 1-9

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 4

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Dietary supplementation of Digestarom® herbal formulation
Dietary supplementation of Digestarom® herbal formulation Vol. 24 Núm. 2 Pág. 95-105
2016 World Rabbit Science
Celia, C. Cullere, M. Gerencsér, Zsolt Matics, Zs. Giaccone, Valerio Kovács, M. Bónai, A. Szendrő, Zs. Dalle Zotte, A.
Technical note
Technical note Vol. 24 Núm. 4 Pág. 313-320
2016 World Rabbit Science
Xie, Y.J. He, Z. Zhang, E. Li, H.
Efecto del aceite de orégano (Poliomintha longiflora Gray) sobre la productividad y calidad de carne de conejos
Efecto del aceite de orégano (Poliomintha longiflora Gray) sobre la productividad y calidad de carne de conejos Vol. 3 Núm. 8 Pág. 259-265 OTRO
2016 Ecosistemas y Recursos Agropecuarios
Méndez Zamora, Gerardo Durán Meléndez, Lorenzo Antonio Aquino López, Jesica Leticia Santellano Estrada, Eduardo Silva Vázquez, Ramón
Effects of diets with Amaranthus dubius Mart. ex Thell. on performance and digestibility of growing rabbits
Effects of diets with Amaranthus dubius Mart. ex Thell. on performance and digestibility of growing rabbits Vol. 23 Núm. 1 Pág. 9-18
2015 World Rabbit Science
Molina, Edgar González Redondo, Pedro Moreno Rojas, Rafael Montero Quintero, Keyla Bracho, Belkys Sánchez Urdaneta, Adriana
Effect of dietary supplementation of spirulina (Arthrospira platensis) and thyme (Thymus vulgaris) on carcass composition, meat physical traits, and vitamin B12 content on growing rabbits
Effect of dietary supplementation of spirulina (Arthrospira platensis) and thyme (Thymus vulgaris) on carcass composition, meat physical traits, and vitamin B12 content on growing rabbits Vol. 22 Núm. 1 Pág. 11-19
2014 World Rabbit Science
Dalle Zotte, Antonella Cullere, Marco Sartori, Alberto Dal Bosco, Alessandro Gerencsér, Zsolt Matics, Zsolt Kovács, Melinda Szendro, Zsolt

* Último cálculo de métricas Dialnet: 16-Feb-2025