Effect of dietary supplementation of spirulina (Arthrospira platensis) and thyme (Thymus vulgaris) on carcass composition, meat physical traits, and vitamin B12 content on growing rabbits (2014) Dalle Zotte, Antonella Cullere, Marco Sartori, Alberto Dal Bosco, Alessandro Gerencsér, Zsolt Matics, Zsolt Kovács, Melinda Szendro, Zsolt World Rabbit Science Vol. 22 Núm. 1 Pág. 11-19

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 10

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
El aceite esencial y bagazo de orégano (Lippia berlandieri Schauer) afectan el comportamiento productivo y la calidad de la carne de conejo
El aceite esencial y bagazo de orégano (Lippia berlandieri Schauer) afectan el comportamiento productivo y la calidad de la carne de conejo Vol. 11 Núm. 3 Pág. 701-717 ARTICULO
2020 Revista Mexicana de Ciencias Pecuarias
Aquino López, Jesica Leticia Chávez Martínez, América García Macías, José Arturo Méndez Zamora, Gerardo Rentería Monterrubio, Ana Luisa Dalle Zotte, Antonella García Flores, Luis Raúl
The effects of hydrolysed sorghum on growth performance and meat quality of rabbits
The effects of hydrolysed sorghum on growth performance and meat quality of rabbits Vol. 26 Núm. 2 Pág. 155-163
2018 World Rabbit Science
Hernández, Carlos Alberto Treviño Cabrera, Griselda Fabiola Hernández Luna, Carlos E. Silva Vázquez, Ramón Hume, Michael E. Gutiérrez Soto, Guadalupe Méndez Zamora, Gerardo
Qualitative improvement of rabbit burgers using Zingiber officinale Roscoe powder
Qualitative improvement of rabbit burgers using Zingiber officinale Roscoe powder Vol. 25 Núm. 4 Pág. 367-375
2017 World Rabbit Science
Mancini, S. Preziuso, G. Fratini, F. Torracca, B. Nuvoloni, Roberta Dal Bosco, A. Paci, G.
Efecto del aceite de orégano (Poliomintha longiflora Gray) sobre la productividad y calidad de carne de conejos
Efecto del aceite de orégano (Poliomintha longiflora Gray) sobre la productividad y calidad de carne de conejos Vol. 3 Núm. 8 Pág. 259-265 OTRO
2016 Ecosistemas y Recursos Agropecuarios
Méndez Zamora, Gerardo Durán Meléndez, Lorenzo Antonio Aquino López, Jesica Leticia Santellano Estrada, Eduardo Silva Vázquez, Ramón
Meat physical quality and muscle fibre properties of rabbit meat as affected by the sire breed, season, parity order and gender in an organic production system
Meat physical quality and muscle fibre properties of rabbit meat as affected by the sire breed, season, parity order and gender in an organic production system Vol. 24 Núm. 2 Pág. 145-154
2016 World Rabbit Science
Dalle Zotte, A. Cullere, M. Remignon, H. Alberghini, L. Paci, G.
Effects of plant extracts and essential oils as feed supplements on quality and microbial traits of rabbit meat
Effects of plant extracts and essential oils as feed supplements on quality and microbial traits of rabbit meat Vol. 24 Núm. 2 Pág. 107-119
2016 World Rabbit Science
Kone, A. P. Cinq Mars, D. Desjardins, Y. Guay, F. Gosselin, A. Saucier, L.
Effect of turmeric powder (Curcuma longa L.) and ascorbic acid on antioxidant capacity and oxidative status in rabbit burgers after cooking
Effect of turmeric powder (Curcuma longa L.) and ascorbic acid on antioxidant capacity and oxidative status in rabbit burgers after cooking Vol. 24 Núm. 2 Pág. 121-127
2016 World Rabbit Science
Mancini, S. Preziuso, G. Paci, G.
Effect of floor type on carcass and meat quality of pen raised growing rabbits
Effect of floor type on carcass and meat quality of pen raised growing rabbits Vol. 23 Núm. 1 Pág. 19-26
2015 World Rabbit Science
Dal Bosco, Alessandro Szendro, Zsolt Matics, Zsolt Castellini, Cesare Ruggeri, Silvia Szendrö, Katalin Martino, Melania Mattioli, Simona Dalle Zotte, Antonella Gerencsér, Zsolt
Rendimiento de la canal, color de la carne y evolución del pH muscular en conejos
Rendimiento de la canal, color de la carne y evolución del pH muscular en conejos Vol. 9 Núm. 2 Pág. 66-76 ARTICULO
2015 Nacameh
Hernández Bautista, Jorge Aquino López, Jesica Leticia Palacios Ortiz, Amós
Effect of dietary supplementation of spirulina (Arthrospira platensis) and thyme (Thymus vulgaris) on carcass composition, meat physical traits, and vitamin B12 content on growing rabbits
Effect of dietary supplementation of spirulina (Arthrospira platensis) and thyme (Thymus vulgaris) on carcass composition, meat physical traits, and vitamin B12 content on growing rabbits Vol. 22 Núm. 1 Pág. 11-19
2014 World Rabbit Science
Dalle Zotte, Antonella Cullere, Marco Sartori, Alberto Dal Bosco, Alessandro Gerencsér, Zsolt Matics, Zsolt Kovács, Melinda Szendro, Zsolt
Effect of hesperidin dietary supplementation on growth performance, carcass traits and meat quality of rabbits
Effect of hesperidin dietary supplementation on growth performance, carcass traits and meat quality of rabbits Vol. 22 Núm. 2 Pág. 113-121
2014 World Rabbit Science
Simitzis, P.E. Babaliaris, C. Charismiadou, M.A. Papadomichelakis, G. Goliomytis, M. Symeon, G.K. Deligeorgis, S.G.

* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024