Effect of dietary supplementation of spirulina (Arthrospira platensis) and thyme (Thymus vulgaris) on carcass composition, meat physical traits, and vitamin B12 content on growing rabbits (2014) Dalle Zotte, Antonella Cullere, Marco Sartori, Alberto Dal Bosco, Alessandro Gerencsér, Zsolt Matics, Zsolt Kovács, Melinda Szendro, Zsolt World Rabbit Science Vol. 22 Núm. 1 Pág. 11-19
- Número de citas: 11 (18.2% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 2 GEOGRAFIA 1
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 10
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
El aceite esencial y bagazo de orégano (Lippia berlandieri Schauer) afectan el comportamiento productivo y la calidad de la carne de conejo Vol. 11 Núm. 3 Pág. 701-717 ARTICULO | 2020 | Revista Mexicana de Ciencias Pecuarias |
Aquino López, Jesica Leticia
Chávez Martínez, América
García Macías, José Arturo
Méndez Zamora, Gerardo
Rentería Monterrubio, Ana Luisa
Dalle Zotte, Antonella
García Flores, Luis Raúl
|
The effects of hydrolysed sorghum on growth performance and meat quality of rabbits Vol. 26 Núm. 2 Pág. 155-163 | 2018 | World Rabbit Science |
Hernández, Carlos Alberto
Treviño Cabrera, Griselda Fabiola
Hernández Luna, Carlos E.
Silva Vázquez, Ramón
Hume, Michael E.
Gutiérrez Soto, Guadalupe
Méndez Zamora, Gerardo
|
Qualitative improvement of rabbit burgers using Zingiber officinale Roscoe powder Vol. 25 Núm. 4 Pág. 367-375 | 2017 | World Rabbit Science |
Mancini, S.
Preziuso, G.
Fratini, F.
Torracca, B.
Nuvoloni, Roberta
Dal Bosco, A.
Paci, G.
|
Efecto del aceite de orégano (Poliomintha longiflora Gray) sobre la productividad y calidad de carne de conejos Vol. 3 Núm. 8 Pág. 259-265 OTRO | 2016 | Ecosistemas y Recursos Agropecuarios |
Méndez Zamora, Gerardo
Durán Meléndez, Lorenzo Antonio
Aquino López, Jesica Leticia
Santellano Estrada, Eduardo
Silva Vázquez, Ramón
|
Meat physical quality and muscle fibre properties of rabbit meat as affected by the sire breed, season, parity order and gender in an organic production system Vol. 24 Núm. 2 Pág. 145-154 | 2016 | World Rabbit Science |
Dalle Zotte, A.
Cullere, M.
Remignon, H.
Alberghini, L.
Paci, G.
|
Effects of plant extracts and essential oils as feed supplements on quality and microbial traits of rabbit meat Vol. 24 Núm. 2 Pág. 107-119 | 2016 | World Rabbit Science |
Kone, A. P.
Cinq Mars, D.
Desjardins, Y.
Guay, F.
Gosselin, A.
Saucier, L.
|
Effect of turmeric powder (Curcuma longa L.) and ascorbic acid on antioxidant capacity and oxidative status in rabbit burgers after cooking Vol. 24 Núm. 2 Pág. 121-127 | 2016 | World Rabbit Science |
Mancini, S.
Preziuso, G.
Paci, G.
|
Effect of floor type on carcass and meat quality of pen raised growing rabbits Vol. 23 Núm. 1 Pág. 19-26 | 2015 | World Rabbit Science |
Dal Bosco, Alessandro
Szendro, Zsolt
Matics, Zsolt
Castellini, Cesare
Ruggeri, Silvia
Szendrö, Katalin
Martino, Melania
Mattioli, Simona
Dalle Zotte, Antonella
Gerencsér, Zsolt
|
Rendimiento de la canal, color de la carne y evolución del pH muscular en conejos Vol. 9 Núm. 2 Pág. 66-76 ARTICULO | 2015 | Nacameh |
Hernández Bautista, Jorge
Aquino López, Jesica Leticia
Palacios Ortiz, Amós
|
Effect of dietary supplementation of spirulina (Arthrospira platensis) and thyme (Thymus vulgaris) on carcass composition, meat physical traits, and vitamin B12 content on growing rabbits Vol. 22 Núm. 1 Pág. 11-19 | 2014 | World Rabbit Science |
Dalle Zotte, Antonella
Cullere, Marco
Sartori, Alberto
Dal Bosco, Alessandro
Gerencsér, Zsolt
Matics, Zsolt
Kovács, Melinda
Szendro, Zsolt
|
Effect of hesperidin dietary supplementation on growth performance, carcass traits and meat quality of rabbits Vol. 22 Núm. 2 Pág. 113-121 | 2014 | World Rabbit Science |
Simitzis, P.E.
Babaliaris, C.
Charismiadou, M.A.
Papadomichelakis, G.
Goliomytis, M.
Symeon, G.K.
Deligeorgis, S.G.
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024