Effect of previous chilled storage on rancidity development in frozen horse mackerel (Trachurus trochurus) (2002) Aubourg Martínez, Santiago Journal of the science of food and agriculture Vol. 82 Núm. 15 Pág. 1764-1771
- Número de citas: 5 (60.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 4
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 5
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Nutritional characterization of Trachurus lathami discarded by the Argentine fishing industry Vol. 37 Núm. 4 Pág. 1 ARTICULO | 2024 | Marine & Fishery Sciences (MAFIS) |
Mitton, Francesca M.
Vittone, Marina
Temperoni, Brenda
Massa, A. E.
|
Effects of cold and hot smoking processes and the addition of natural Dunaliella salina polyphenol extract on the biochemical quality and shelf life of Sander lucioperca fillets after storage for 90 days Vol. 74 Núm. 4 Pág. 4 ARTICULO | 2023 | Grasas y aceites |
Bouriga, N.
Mili, Sami
Troudi, D.
Ben Atitallah, A.
Bahri, Walid
Bejaoui, S.
Dridi, M.
Quignard, J. P.
Trabelsi, M.
Ben Attia, M.
Shahin, A.A.B.
|
Effect of different icing conditions on lipid damage development in chilled horse mackerel (Trachurus trachurus) muscle Vol. 62 Núm. 4 Pág. 436-442 ARTICULO | 2011 | Grasas y aceites |
Sanjuás-Rey, M.
Barros Velázquez, Jorge
Aubourg Martínez, Santiago
|
Hidrólisis y oxidación lipídicas en dorada (Sparus aurata) de cultivo sacrificada y conservada en distintos tipos de hielo Vol. 61 Núm. 2 Pág. 183-190 | 2010 | Grasas y aceites |
Aubourg Martínez, Santiago
Álvarez, Victoria
Pena, Javier
|
Lipid damage development in anchovy ("Engraulis encrasicholus") muscle during storage under refrigerated conditions Vol. 59 Núm. 4 Pág. 309-315 ARTICULO | 2008 | Grasas y aceites |
Chaouqy, Nour-Eddine
Gallardo Abuin, Jose Manuel
El Marrakchi, Abdelhaq
Aubourg Martínez, Santiago
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024