Identification of cultivable lactic acid bacteria isolated from Algerian raw goat's milk and evaluation of their technological properties (2004) Kihal, M. Moussa-Boudjemâa, B. Badis, A. Tornadijo Rodríguez, María Eugenia Henni, D.E. Guetarni, D. Food microbiology Vol. 21 Núm. 3 Pág. 343-349

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 1

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Selection of "Lactobacillus plantarum" strains for their use as starter cultures in Algerian olive fermentations
Selection of "Lactobacillus plantarum" strains for their use as starter cultures in Algerian olive fermentations Vol. 60 Núm. 1 Pág. 82-88 ARTICULO
2009 Grasas y aceites
Mokhbi, Abdelouahab Harche Meriem, Kaid Lamri, Karima Rezki, Meriem Mourad, Kacem

* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024