Effect of hot water treatment on ripening of tomato var. TA234 silenced with the TomLoxB gene (2022) Mazón Abarca, Wendy Marisol León-García, Elizabeth Ramírez-de León, José A Cruz, Javier de la García Galindo, Hugo Sergio CyTA. Journal of food Vol. 20 Núm. 1 Pág. 13-24
- Número de citas: 2 (100.0% autocitas)
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 0
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Effect of oxalic acid on postharvest life of tomato modified with the TomLoxB gene in anti-sense Vol. 26 Núm. 1 Pág. 26-32 | 2024 | Biotecnia |
Mazón Abarca, Wendy Marisol
León-García, Elizabeth
Ramirez, José Alberto
García Galindo, Hugo Sergio
|
Effect of oxalic acid on postharvest life of tomato modified with the TomLoxB gene in anti-sense Vol. 26 Núm. 0 Pág. 1-7 | 2024 | Biotecnia |
Mazón Abarca, Wendy Marisol
León-García, Elizabeth
Ramirez, José Alberto
García Galindo, Hugo Sergio
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 23-Jan-2025