Ayuda
Ir al contenido

Dialnet


NM 03. Biological and economic L-lysine levels on starter broiler diets (1-21 days)

    1. [1] Universidad Autónoma Chapingo

      Universidad Autónoma Chapingo

      México

  • Localización: Archivos Latinoamericanos de Producción Animal, ISSN 1022-1301, ISSN-e 1022-1301, Vol. 5, Nº. 3, 1997 (Ejemplar dedicado a: Proceedings XV ALPA meeting 1)
  • Idioma: inglés
  • Enlaces
  • Resumen
    • An experiment was carried out in order to estimate the optimal biological (NOB) and economic (NOE) level of L-lysine on starter broiler diets to be fed from 0 to 21 days. It was evaluated the effect of seven dietary levels of L-lysine (.8, .9, 1.0, 1.1, 1.2, 1.3 and 1.4 %) on feed intake and weight gain. Significative effects (P


Fundación Dialnet

Dialnet Plus

  • Más información sobre Dialnet Plus

Opciones de compartir

Opciones de entorno