Ayuda
Ir al contenido

Dialnet


Recerca gastronomicocientífica: un món per descobrir

  • Autores: Pere Castells
  • Localización: TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, ISSN-e 1137-7976, Nº. 13 (desembre 2008), 2008, págs. 39-40
  • Idioma: catalán
  • Enlaces
  • Resumen
    • català

      Des de l'última dècada del segle XX, es constata en el món gastronòmic una relació entre ciència i cuina. Els grans xefs i els millors restaurants del món han integrat cada vegada més en el seu dia a dia la investigació i la innovació a través de la incorporació de la metodologia científica. Sens dubte, la cuina catalana hi desenvolupa un paper preponderant, en aquest moviment: El Bulli, el Celler de Can Roca i Sant Pau, entre d'altres. Tot aquest context ha permès crear la Fundació Alícia.

    • English

      Since the last ten years of the 20th century, we realize a close relationship between science and cooking. The most important chefs and the best restaurants have included the scientist investigation and the scientist methodology in their daily task. Definitely the Catalan cooking has a great role in this movement; see how El Bulli, Celler de Can Roca, Sant Pau, and many other restaurants work according to that methodology. In that context the Foundation Alicia was born.


Fundación Dialnet

Dialnet Plus

  • Más información sobre Dialnet Plus

Opciones de compartir

Opciones de entorno