Ayuda
Ir al contenido

Dialnet


Els Colors dels aliments

    1. [1] Fundació Alícia
  • Localización: Educació Química. EduQ, ISSN-e 2013-1720, ISSN 2013-1755, Nº. 12, 2012, págs. 47-54
  • Idioma: catalán
  • Títulos paralelos:
    • The colours of food
  • Enlaces
  • Resumen
    • English

      Food and cooking are clearly a good way to promote the learning of sciences, especialy concepts related to chemistry, bringing the students to appreciate cooking and its relation to science. In the Alícia Foundation, cooking workshops are proposed to high school students. In this paper, we present workshops activities related to acidity in the kitchen and modulation of food colour.

    • català

      La cuina i els aliments constitueixen, sens dubte, un bon context per promoure l'aprenentatge de les ciències i, en concret, de conceptes relacionats amb la química, alhora que els estudiants aprenen a valorar la cuina i a relacionar-la amb la ciència. A la Fundació Alícia es realitzen tallers sobre cuina adreçats als alumnes de secundària i, en aquest article, es presenten activitats d'aquests tallers relacionades amb l'acidesa a la cuina i el color dels aliments i els seus canvis.


Fundación Dialnet

Dialnet Plus

  • Más información sobre Dialnet Plus

Opciones de compartir

Opciones de entorno