InstitucionesPeriodo de publicación recogido
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Properties of microparticles from a whey protein isolate/alginate emulsion gel
Alicia M. Leon, Wenceslao T. Medina, Dong J. Park, Josè M. Aguilera
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 24, Nº 5, 2018, págs. 414-423
Changes on image texture features of breakfast flakes cereals during water absorption
Wenceslao T. Medina, Roberto A. Quevedo, Josè M. Aguilera
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 19, Nº 1, 2013, págs. 45-57
Image analysis of changes in surface color of chocolate
Vilbett Briones, Josè M. Aguilera
Food research international, ISSN 0963-9969, Vol. 38, Nº. 1, 2005, págs. 87-94
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