Periodo de publicación recogido
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Hanne Løje, K. N. Jensen, Grethe Hyldig, H. H. Nielsen, Jette Nielsen
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 87, Nº 14, 2007, págs. 2684-2691
J. Nielsen, G. Hyldig, D. Nielsen, H. H. Nielsen
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 85, Nº 1, 2005, págs. 127-134
Frozen herring as raw material for spice-salting
G. Stefansson, H. H. Nielsen
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 80, Nº 9, 2000, págs. 1319-1324
In situ activity of chymotripsin in sugar-salted herring during cold storage
K. Engvang, H. H. Nielsen
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 80, Nº 8, 2000, págs. 1277-1283
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