Periodo de publicación recogido
|
|
|
Quality of the database determines risks
Lüppo Ellerbroek
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº 6, 2010, págs. 31-38
Interim report of German Campylobacter-monitoring in broiler
Lüppo Ellerbroek
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº 2, 2005, pág. 46
Jan Lienau, Günter Klein, Lüppo Ellerbroek
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº 3, 2003, págs. 26-40
Potential use of HACCP-oriented measures in livestock
Lüppo Ellerbroek
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº 2, 2001, págs. 42-48
A hygiene assessment system to score fresh meat premises
Lüppo Ellerbroek
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº 4, 2000, págs. 36-37
Extended ante and post mortem inspection system for broilers
Lüppo Ellerbroek, K. Koglin, E. Weise, G. Reuter, H. Weiss
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 3, 1999, págs. 33-35
Decontamination of poultry meat with trisodium phosphate and lactic acid
Lüppo Ellerbroek, E.M. Okolocha, E. Weise
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 4, 1998, págs. 13-15
B. González, Lüppo Ellerbroek, T. Alter, Nina Langkabel
LIV Symposium Científico de Avicultura: León, 27 a 29 de septiembre de 2017, 2017, págs. 128-132
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados