Área de conocimientoPeriodo de publicación recogido
|
|
|
Easing the crush at harvest time: Blair Hanel looks at two different wineries, one in New Zealand and the other in South Australia, to see how each has implemented new crushing/de-stemming and pressing initiatives into processing
Blair Hanel
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 596, 2013, págs. 59-63
Oak alternatives - what's new out there?
Blair Hanel
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 584, 2012, págs. 104-108
What's new in barrel racking and washing
Blair Hanel
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 578, 2012, págs. 66-67
Top tips to help select fermenters: Fermentation vessels have changed dramatically in past 20 years, meaning there's plenty to consider when buying a new model for the winery
Blair Hanel
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 576, 2012, págs. 60-62
Wine filtration: past, present and future
Blair Hanel
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 574, 2011, págs. 96-98
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados