Aclaración de materia/profesión
Periodo de publicación recogido
|
|
|
Mark Stein, Maurizio Boccacci Mariani, Roberto Caranta, Yiannis Polychronakis
Sustainable Food Procurement: Legal, Social and Organisational Challenges / Mark Stein (ed. lit.), Maurizio Boccacci Mariani (ed. lit.), Roberto Caranta (ed. lit.), Yiannis Polychronakis (ed. lit.), 2024, ISBN 978-1-032-48616-1, págs. 1-8
Rise and decline of standards in UK school meal provision, 1980-2022
Mark Stein, Yiannis Polychronakis
Sustainable Food Procurement: Legal, Social and Organisational Challenges / Mark Stein (ed. lit.), Maurizio Boccacci Mariani (ed. lit.), Roberto Caranta (ed. lit.), Yiannis Polychronakis (ed. lit.), 2024, ISBN 978-1-032-48616-1, págs. 11-26
Public procurement and local food in Sweden, Denmark and the UK
Mark Stein, Yiannis Polychronakis
Sustainable Food Procurement: Legal, Social and Organisational Challenges / Mark Stein (ed. lit.), Maurizio Boccacci Mariani (ed. lit.), Roberto Caranta (ed. lit.), Yiannis Polychronakis (ed. lit.), 2024, ISBN 978-1-032-48616-1, págs. 38-61
Public meal provision in the Baltic Sea Region: analysis of issues and challenges toward sustainable public food systems
Minna Mikkola, Urszula Ala Karvia, Mark Stein
Sustainable Food Procurement: Legal, Social and Organisational Challenges / Mark Stein (ed. lit.), Maurizio Boccacci Mariani (ed. lit.), Roberto Caranta (ed. lit.), Yiannis Polychronakis (ed. lit.), 2024, ISBN 978-1-032-48616-1, págs. 62-81
Sustainable public food procurement in Italy: Minimun Environmental Criteria and definitions of sustainability
Andrea Apolloni, Wenjuan Cheng, Giorgia Masili, Daniele Binci, Mark Stein
Sustainable Food Procurement: Legal, Social and Organisational Challenges / Mark Stein (ed. lit.), Maurizio Boccacci Mariani (ed. lit.), Roberto Caranta (ed. lit.), Yiannis Polychronakis (ed. lit.), 2024, ISBN 978-1-032-48616-1, págs. 146-161
Public sector food procurement in UK local authorities: ethics and sustainability
Mark Stein
The ethics of consumption: The citizen, the market and the law : EurSafe2013, Uppsala, Sweden, 11-14 September 2013 / coord. por Helena Röcklinsberg, Per Sandin, 2013, ISBN 978-90-8686-231-3, págs. 395-398
Sustainable Food Procurement: Legal, Social and Organisational Challenges
Mark Stein (ed. lit.), Maurizio Boccacci Mariani (ed. lit.), Roberto Caranta (ed. lit.), Yiannis Polychronakis (ed. lit.)
Routledge Reino Unido, 2024. ISBN 978-1-032-48616-1
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados