InstitucionesPeriodo de publicación recogido
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The effects of sous-vide cooking parameters on texture and cell wall modifications in two apple cultivars: a response surface methodology
Abel Ortiz Catalán, Dominique Le Meurlay, Isabel Lara Ayala, Ronan Symoneaux, Emmanuel Madieta, Emira Mehinagic
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 23, Nº 2, 2017, págs. 99-109
Abel Ortiz Catalán, Marie Dufréchou, Dominique Le Meurlay, Emira Mehinagic
Revue suisse de viticulture, arboriculture et horticulture, ISSN 0375-1430, Vol. 48, Nº 4, 2016, págs. 256-262
Isabel Lara Ayala, Josep A. Camats, Eva Comabella Miró, Abel Ortiz Catalán
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 21, Nº 2, 2015, págs. 133-144
Abel Ortiz Catalán
Tesis doctoral dirigida por Jordi Graell i Sarlé (dir. tes.), Isabel Lara Ayala (dir. tes.). Universitat de Lleida (2011).
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