Periodo de publicación recogido
|
|
|
New possibilities for cooked sausages: the technology is using modified baking flour for cooked sausage links and small sausages
Mikhail L'vovitch Faivishevsky
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 3, 2020, págs. 34-39
Mikhail L'vovitch Faivishevsky
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 6, 2018, págs. 28-31
Fully utilizing secondary raw materials: equipment, processing and use of bones of slaughter animals - part 1
Mikhail L'vovitch Faivishevsky
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 5, 2018, págs. 31-34
Multi-purpose equipment allowa the processing of secondary meat raw materials
Mikhail L'vovitch Faivishevsky
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 1, 2017, págs. 24-27
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2025 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados