Periodo de publicación recogido
|
|
|
Casings preserve quality: bio-based packaging materials explained
Parveez Ahmad Para, Henna Jalal
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 2, 2021, págs. 42-44
Chemical residues are challenge
Parveez Ahmad Para, Suhail Ahmad Parra, Chirag Singh
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 1, 2021, págs. 42-46
Low fat meats are still challenging: the main aim of fat replacers is compensation of fat functionality
Parveez Ahmad Para
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 4, 2019, págs. 48-50
Echinococcsis poses an increasing threat: Beneath others optimiized slaughter hygiene is a basic to reduce zoonosis
Shabu Shoukat, Parveez Ahmad Para, Shabnam Ara
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 1, 2019, págs. 36-42
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados