Instituciones
Periodo de publicación recogido
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G. Quinn, Frank J. Monahan, E. D. O Riordan
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 68, Nº 7, 2003, págs. 2284-2288
Physical Properties of WPI Films Plasticized with Glycerol, Xylitol, or Sorbitol
N. B. Shaw, Frank J. Monahan, E. D. O Riordan
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 67, Nº 1, 2002, págs. 164-167
Microencapsulating Properties of Whey Protein Concentrate
S. A. Hogan, E. D. O Riordan, B. F. McNamee
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 66, Nº 5, 2001, págs. 675-680
Characteristics of Imitation Cheese Containing Native Starches
J. S. Mounsey, E. D. O Riordan
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 66, Nº 4, 2001, págs. 586-591
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