Més de 50 especialistes han participat en l'elaboració d'aquest monogràfic dedicat als vins de la Comunitat Valenciana amb la intenció d'abastar tots els camps d'influència del vi. Compta amb un total de 428 pàgines de gran de format dedicades a la botànica, la climatologia i la edafologia del vi, a la viticultura i l'enologia, a l'economia, el màrqueting i el dret aplicats al vi, a la literatura, la història, l'art i el disseny, la fotografia o el cinema dedicats a la cultura del vi, als cellers i les denominacions d'origen, al paisatge i al enoturisme, i al propi vi, amb tastes específiques de negres, rosats, blancs, caves i dolços.... Es tracta del llibre més complet que s'ha publicat fins a la data en el seu gènere, al que han contribuït professors de la Universitat de València i de la Universitat Politècnica, enòlegs i cellerers, periodistes, escriptors i sumillers.
págs. 10-13
págs. 16-23
págs. 24-29
págs. 30-35
págs. 36-49
págs. 50-59
págs. 60-65
págs. 66-73
págs. 74-79
págs. 80-85
págs. 86-93
págs. 96-101
Polifenoles y salud: el resveratrol
págs. 102-107
págs. 108-115
págs. 116-123
El vino en la mesa: oler y saborear
págs. 124-131
págs. 134-141
págs. 142-145
El fondillón: la joya de la corona
págs. 146-149
págs. 150-153
págs. 154-165
págs. 168-175
págs. 176-181
págs. 182-189
págs. 190-195
pág. 196
págs. 204-209
págs. 210-213
págs. 214-217
págs. 218-221
pág. 222
págs. 266-271
págs. 272-279
págs. 280-336
Joan C. Martin
págs. 338-411
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados