S. Quessy, C. Cote
págs. 900-905
E. B. Solomon, B. A. Niemira
págs. 906-912
págs. 913-918
H. P. Haagsman, R. Vlielander, S. A. Burt, E. J. A. Veldhuizen
págs. 919-926
J. LeJeune, K. Dodson
págs. 927-931
Identification of Factors Involved in Recovery of Heat-Injured Salmonella Enteritidis
T. Miyamoto, H. Kobayashi, Y. Hashimoto
págs. 932-941
E. T. Ryser, Bradley P. Marks, A. M. Wesche
págs. 942-948
M. K. Bull, E. A. Szabo
págs. 949-954
P. Cocconcelli, L. Rizzotti, D. Simeoni
págs. 955-965
J. L. E. Ellingson
págs. 966-972
C. W. Donnelly, C. Frye
págs. 973-979
Distribution of Listeria monocytogenes Subtypes within a Poultry Further Processing Plant
R. J. Meinersmann, M. E. Berrang
págs. 980-985
C.-M. Park, Y.-C. Hung
págs. 986-990
págs. 991-998
Y. Maeda, S. Kawamoto, M. L. Bari, Y. Inatsu, S. Kawasaki
págs. 999-1004
B. Kimura, S. Kawasaki, Y. Kasai
págs. 1005-1011
Antimicrobial Activity of Nisin Adsorbed to Surfaces Commonly Used in the Food Industry
Ana María Torrado Agrasar, Ana Belén Araújo Rodríguez, Nelson Pérez Guerra, A. M. Barrera
págs. 1012-1019
Influence of Packaging Conditions on Natural Microbial Population Growth of Endive
N. Rugani, F. Charles, N. Gontard
págs. 1020-1025
S. Garde, M. Avila, M. Medina
págs. 1026-1033
Production of Bacteriocin-Like Inhibitory Compounds by Human Fecal Bifidobacterium Strains
M. Hernandez, M. C. Collado
págs. 1034-1040
E. Ferret, P. Gervais, F. Fine
págs. 1041-1046
págs. 1047-1053
S. Samapundo, B. De Meulenaer, F. Devliehgere
págs. 1054-1059
R. Clear, G. Blank, R. A. Holley, K. Arrus
págs. 1060-1065
A New Procedure for Marinating Fresh Anchovies and Ensuring the Rapid Destruction of Anisakis Larvae
I. Sanchez-Monsalvez
págs. 1066-1072
A Comparison of Sample Weight and Culture Methods for the Detection of Salmonella in Pig Feces
M.-J. Champagne
págs. 1073-1076
Contamination of Salmonella in Retail Meats and Shrimps in the Mekong Delta, Vietnam
L. T. L. Khai, T. T. Phan
págs. 1077-1080
H. Hayashidani
págs. 1081-1082
págs. 1083-1088
págs. 1089-1092
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados