Y.-J. Huang, W.-J. Lee, T.-Y. Tsai
págs. 2320-2328
M. B. Cooley
págs. 2329-2335
págs. 2336-2341
A. Small, S. James, R. Davies, Ernesto Liébana Criado, C. James
págs. 2342-2351
K. Oliveira, P. Teixeira, T. Oliveira
págs. 2352-2356
págs. 2357-2363
S. Salmieri, M. Oussalah, S. Caillet
págs. 2364-2369
págs. 2370-2376
A. Ghetler, J. Kirkwood
págs. 2377-2383
págs. 2384-2394
M. Munoz, C. Sanchez-Moreno, Begoña de Ancos
págs. 2395-2402
Rosa Aznar Novella, E. Chenoll
págs. 2403-2410
M. Jacques, A. A. Mafu, L. Lagace
págs. 2411-2416
Food Worker Hand Washing Practices: An Observation Study
L. R. Green, C. A. Selman
págs. 2417-2423
págs. 2424-2429
M. Winther, P. V. Nielsen
págs. 2430-2435
págs. 2436-2440
S. Malone, P. Frenzen, D. Hoefer
págs. 2441-2446
F.-C. Chen, Y.-H. P. Hsieh, R. C. Bridgman, A. Kilonzo-Nthenge
págs. 2447-2453
D. H. Kingsley
págs. 2454-2459
K. M. Tubajika
págs. 2460-2464
Biological Control of Peach Fungal Pathogens by Commercial Products and Indigenous Yeasts
C. Restuccia
págs. 2465-2470
Dunaliella salina Microalga Pressurized Liquid Extracts as Potential Antimicrobials
E. Ibanez, M. Herrero, A. Cifuentes
págs. 2471-2477
A Novel PCR Method for Quantification of Buckwheat by Using a Unique Internal Standard Material
T. Hirao, M. Hiramoto
págs. 2478-2486
Investigation of the Risk of Exposure to Antimicrobial Residues Present in Marketed Milk in Tanzania
L. R. Kurwijila
págs. 2487-2492
págs. 2493-2499
Francescus J.M. Smulders, E. Schopf, Peter Paulsen
págs. 2500-2503
págs. 2504-2508
págs. 2509-2514
Microbiological Evaluation of Sprouts Marketed in Mumbai, India, and its Suburbs
R. Shashidhar, Sunil D. Saroj
págs. 2515-2518
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados