Agua electrolizada como higienizante en producción animal: efectos en sanidad y productividad
María José Tabernero de Paz Risueño, Raúl Bodas Rodríguez, D.J. Bartolomé, Raquel Posado Ferreras, Juan José García García, Sara Olmedo de la Cruz
págs. 13-23
Biological rhythms and photoperiod in fish
G.C. Veras, L.D.S. Murgas, Márcio Gilberto Zangerônimo, M.M. Oliveira, P. V. Rosa, V.O. Felizardo
págs. 25-43
In ovo nutrition: strategy for precision nutrition in poultry industry
Fernanda Medeiros Gonçalves, V. L. Santos, C. L. Contreira, B.G. Faria, B. S. Kreuz, F.P. Gentilini, M.A. Anciuti, F. Rutz
págs. 54-55
Influence of diet, sex and genotype on the lipid profile of sheep meat
A.C. Oliveira, R. R. Silva, H. C. Oliveira, V.V. Almeida, F. Garcia, U. L. C. Oliveira
págs. 57-72
págs. 73-91
Implications of the immunocastration on swine nutrition and carcass traits
P. C. Martins, M. P. Albuquerque, I. P. Machado, A. A. Mesquita
págs. 105-118
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados