“Salud digital”: Tele-ejercicio en obesidad, ¿qué nos puede aportar?
págs. 245-246
Folic acid and vitamin B12 as biomarkers of morbidity and mortality in patients with septic shock
Yenifer Gamarra Morales, Jorge Molina López, Lourdes Herrera Quintana, Héctor Vázquez Lorente, Elena María Planells del Pozo
págs. 247-255
Nutritional status and its association with in-hospital major adverse cardiac events in patients with severe heart failure: A prospective study
págs. 256-265
Teodoro Durá Travé, Fidel Gallinas Victoriano, María Malumbres Chacón, María Urretavizcaya Martínez, Paula Moreno González, Lofti Ahmed-Mohamed
págs. 273-281
Frequency of malnutrition in children and adolescents with child maltreatment
Verónica Martín Martín, Carolina Romo González, José Francisco González Zamora
págs. 282-289
Riesgo cardiometabólico en niños con obesidad grave
María José López Lucas, Salesa Barja, Luis Villarroel del Pino, Pilar Arnáiz Gómez, Francisco Mardones Santander
págs. 290-297
Effect of bariatric surgery on neurocognitive function after 6 months of follow-up: A pilot study
Bruna Lopes Meghelli, Anderson Gregorio Joaquim, Caroline Bertoncini Silva, Graziela Nogueira de Almeida Ribeiro, Wilson Salgado Junior, Vivian Marques Miguel Suen
págs. 305-312
Relation of serum IL-32 levels and gene polymorphism rs45499297 with obesity in Mexican patients: A laboratory and in silico analysis
Luz Andrea Martínez Pérez, Julieta Sarai Becerra Ruiz, Juana Esther García Aviña, Grecia Denisse González Sánchez, Fernando Martínez Esquivias, Sonia Isela Vázquez Jiménez, Saul Ramírez De los Santos, Edgar Iván López Pulido, Juan Manuel Guzmán Flores
págs. 313-319
Alexis Espinoza-Salinas, Ciro Brito, G. Arenas Sánchez, Luis Peiret Villacura, Edgardo Molina Sotomayor, Igor Cigarroa, José González Jurado
págs. 320-328
No effect of combined tele-exercises and nutritional coaching on anthropometric, body composition or exercise capacity outcomes in overweight and obese women: A randomized clinical trial
Jefferson Alencar da Silva, Vitor de Salles Painelli, Isabella Caroline Santos, Déborah Cristina Marques, Fabiano Mendes de Oliveira, Leonardo Pestillo de Oliveira, Braulio Henrique Magnani Branco
págs. 329-336
Estudio en vida real de una plataforma «online» para la prescripción de ejercicio físico a pacientes obesos: Efecto sobre los parámetros antropométricos y bioquímicos, y sobre la calidad de vida
D. Primo, Javier García Rioja, Olatz Izaola Jáuregui, Carlos del Rio, Rubén Piñero Teno, Daniel Antonio de Luis Román
págs. 337-347
Assessment of the fat mass index in women recently diagnosed with gynecological tumors
Lígia Zampieri de Brito, Mariana dos Santos Murra, Ricardo Reis, Sheilla Oliveira Faria, Maria Cláudia Bernardes Spexoto
págs. 348-354
Is there a relationship between oral hygiene and nutritional status in peritoneal dialysis patients?
Sonia López Cisneros, Ailema Janeth González Ortiz, Samuel Ramos Acevedo, Maria de los Angeles Espinosa Cuevas
págs. 355-364
Valoración del estado nutricional en enfermos mentales institucionalizados
Rocío Peñalver Miras, Gaspar Francisco Ros Berruezo, Lorena Martínez Zamora, Gema Nieto Martínez
págs. 365-375
Assessment of body composition in cystic fibrosis: Agreement between skinfold measurement and densitometry
Victoria Contreras Bolívar, Casilda Olveira Fuster, Nuria Porras Pérez, María García Olivares, María Victoria Girón Fernández, Francisco José Sánchez Torralvo, Ignacio Ruiz García, Silvia Patricia Alonso Gallardo, Gabriel Olveira Fuster
págs. 376-382
Severe COVID-19 patients have severe vitamin D deficiency in Northeast Mexico
Edgar P. Rodríguez Vidales, Denise Garza Carrillo, Ana María Salinas Martínez, Olivia A. Robles Rodríguez, Roberto Montes de Oca Luna, Consuelo Treviño Garza, Alma Rosa Marroquin Escamilla, Manuel Enrique de la O Cavazos
págs. 393-397
págs. 398-404
págs. 405-410
Los posibles mecanismos de pardeamiento del tejido adiposo blanco: Una diana novedosa para el tratamiento de la obesidad
págs. 411-424
págs. 425-433
Guía Práctica ESPEN: Nutrición clínica en las enfermedades del hígado
Stephan C. Bischoff, William Bernal, Srinivasan Dasarathy, Manuela Merli, Lindsay D. Plank, Tatjana Schütz, Mathias Plauth, Rosa Burgos Peláez, Robin Rivera Irigoin
págs. 434-472
Nutritional imbalances in a Mexican vegan group: Urgent need for country-specific dietary guidelines
Alan Espinosa Marrón, Orlando Andrés Núñez Isaac, Angélica Moreno Enríquez, Irving Sosa Crespo, Jesús A. Araujo, Fernanda Molina Seguí, Hugo Antonio Laviada Molina
págs. 473-478
págs. 479-480
págs. 481-482
Suplementación con vitamina D: ¿Es segura y eficaz para el tratamiento de la COVID-19?
H. Fuentes-Barría, Raúl Alberto Aguilera Eguía, Catalina González, Olga Patricia López Soto, Brenda Yuliana Herrera Serna
págs. 483-484
págs. 485-485
© 2001-2025 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados