Cutting frequency in cayman grass (Urochloa hybrid) on the calorific power of the Mexican wet tropic
Joel Ventura Ríos, Adelaido Rafael Rojas García, Iliana del Carmen Barrera Martinez, Alejandro García Salas, María de los Ángeles Maldonado Peralta
págs. 425-453
J. Efrén Ramírez Bribiesca, José Carlos López Ojeda, Ramón Robles Soriano, Serafín Jacobo López Garrido
págs. 454-475
Identification of disease in tomato leaves using machine learning classifiers and digital images
Juan Pablo Ambrosio Ambrosio, Juan M. González Camacho, Abraham Rojano Aguilar, David Hebert del Valle Paniagua
págs. 476-507
José Francisco Castillo Esparza, Leticia Montoya Bello, Damaris Desgarennes, Gloria Carrión, Antero Ramos Fernández, Enrique César, Randy Ortíz Castro, Víctor M. Bandala Muñoz
págs. 508-535
Sodium chloride and silicon affect yield and quality of tomato fruits
Víctor Hugo Carbajal Vázquez, Fernando Carlos Gómez Merino, Gabriel Alcántar González, J. Andrés Herrera Corredor, Adriana Contreras Oliva, Libia Iris Trejo Téllez
págs. 536-563
Presence of internationally banned pesticides in domestic Peruvian quinoa during Covid-19 pandemic
Angie Higuchi, Rocío Maehara, Roger Merino, Franklin Ibáñez, María Matilde Schwalb
págs. 564-588
págs. 589-621
Network structure for the mobility of bovines produced in the state of Chihuahua, Mexico, 2010–2019
Nicolás Callejas Juárez, Graciela del Carmen Sandoval Luján, José María Salas González, Eduardo Domínguez Arrieta
págs. 622-653
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados