págs. 485-495
New formulations of fermented milk drinks with fruit pulp added: Physicochemical characteristics during storage and nutritional profile
Handray Fernandes de Souza, Lara Aguiar Borges, Gabriela da Rocha Lemos Mendes, Carla Adriana Ferreira Durães, Hugo Calixto Fonseca, Sarah Caroline Oliveira de Souza Boitrago, Jéssica Santos Leal, Sildimar Rodrigues Ferreira, William James Nogueira Lima, Eliana Setsuko Kamimura, Igor Viana Brandi
págs. 496-502
Lilian Ferreira Neves, Suelen Assunção Santos, Anne Caroline Cunha, Ruth Emanuele Silva Andrade, Lorena Soares David, Lucinéia Pinho
págs. 503-512
Niveles plasmáticos de Vitamina D en adultos mayores de Lima Metropolitana, Perú
María Saravia, Felipe Ignacio, Ricardo Losno García, Pedro Cazorla, Milton Valderrama-Wong, Robert Malpartida
págs. 513-520
Does the Brazilian cash transfer program (bolsa familia): Protect nutritional deviations among infants and breastfeeding practices in a capital of the Central Region of Brazil?
Cássia Verônica Almeida Silva, Thais de Paula Marques, Luciana Bronzi de Souza, Marília Mendonça Guimarães
págs. 521-528
págs. 529-539
Cuestionario de conocimientos nutricionales aplicados en el deporte: Propuesta inicial de instrumento
Felipe González-Fernández, José Leiva Gutiérrez, Carlos Jorquera Aguilera, Cristian Puschel
págs. 540-549
Willian Israel Galindo, Laura Suárez, Mabel Calvache, Sandra Potosí, Daniel Muñoz, Sebastián Arias, Lina Marcela Suárez
págs. 550-560
Dietoterapia en artritis reumatoide: Revisión de la evidencia
págs. 561-570
Daniela González Araya, Luis Peiret Villacura, Tito Pizarro Quevedo, Carlos Díaz Ramírez, José Palacios Pino, Luis Sáez Tonacca
págs. 571-573
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados