Note: Purification of amylase secreted from Bifidobacterium adolescentis
G.E. Ji, Y.B. Kim S.K. Lee *
págs. 267-272
G.W. Gould, N.J. Russell, R.I. Evans, P.J. McClure
págs. 273-280
L. Gamar, K. Blondeau, J.-M. Simonet
págs. 281-287
The contribution of moulds and yeasts to the fermentation of ‘agbelima’ cassava dough
M. Jakobsen, W.K. Amoa-Awua, Jens C. Frisvad, S. Sefa-Dedeh
págs. 288-296
Roger W. Pickup, J. Porter, K. Mobbs, J.R. Saunders, C. Edwards, C. Anthony Hart
págs. 297-306
S. Ohmomo, M. Ogawa, Y. Cai, S. Kumai
págs. 307-313
M. Griffiths, A. Yee S. Chen * , K. Rahn, S.A. De Grandis, K.Y. Wu, C.-N. Wang
págs. 314-321
A. Minutello, L. Maggi, P. Mazza, P. Santi, F. Zani
págs. 322-326
págs. 327-334
S.H. Flint, P.J. Bremer, J.D. Brooks
págs. 335-339
M. Pocino, A. Muela, Inés Arana Basabe, Aurora Fernández Astorga, María Isabel Barcina López
págs. 340-346
F. Ribas, J. Frías, F. Lucena, Y. Kott
págs. 347-352
A feasibility study on seeding as a bioremediation practice for the oily Kuwaiti desert
S.S. Radwan, I.M. El-Nemr, A.F. El-Desouky, N.A. Sorkhoh
págs. 353-358
B.A. Degnan, S. Macfarlane, George T. Macfarlane
págs. 359-366
Growth of enterobacteria on fructo-oligosaccharides
R. Hartemink, K.M.J. Van Laere, F.M. Rombouts
págs. 367-374
J. Stanley, A.J. Lawson, R.J. Owen, D. Linton
págs. 375-380
A.A. Wieneke, G.D.W. Curtis, E.J. Threlfall, J. McLauchlin, M.D. Hampton, S. Shah
págs. 381-388
J. Tomillo, M. Nuñez, E. Rodríguez, M. Medina
págs. 389-395
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados