Nutritional value of feed grade chickpeas for ruminants and pigs
A. F. Mustafa, David A. Christensen, J. J. McKinnon, P. A. Thacker
págs. 1581-1588
págs. 1589-1594
Binding of iron by chicken muscle protein digests: the size of the iron-binding peptides
R. R. Mahoney, A. Seth
págs. 1595-1600
Y. L. Xiong, G. Liu
págs. 1601-1607
Influence of water on potato starch-lipid interactions. An electron spin resonance (ESR) probe study
L. A. Wasserman
págs. 1608-1616
J. R. Scaife, G. E. Onibi
págs. 1617-1624
págs. 1625-1632
págs. 1633-1639
H. Wieser, R. Kieffer
págs. 1640-1647
págs. 1648-1654
Jacint Arnau Arboix, M. Garriga
págs. 1655-1658
págs. 1659-1667
Electrical treatment of apple cossettes for intensifying juice pressing
E. Vorobiev, M. Bazhal
págs. 1668-1674
A. Lonvaud-Funel, N. Vivas, M. Augustin
págs. 1675-1678
B. V. Pamies
págs. 1679-1685
págs. 1686-1690
W. J. Reville, M. M. Heapes, M. Morzel
págs. 1691-1697
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados