págs. 1-11
H. T. Lawless, K. W. Chapman
págs. 12-20
W. M. Welty, R. T. Marshall
págs. 21-30
Effect of the Fat Globule Sizes on the Meltdown of Ice Cream
M. M. R. Koxholt
págs. 31-37
On Reflectometric Measurement of a Refractive Index of Milk
A. J. Jaaskelainen
págs. 38-43
G. T. Bleck, R. Jimenez-Flores, B.-K. Choi
págs. 44-49
D. J. O Sullivan, P. A. Swearingen
págs. 50-59
Proteolysis of beta-Casein as a Marker of Grana Padano Cheese Ripening
B. Beretta, A. Gaiaschi
págs. 60-65
A Survey of Lipolytic and Glycolytic End-Products in Commercial Cheddar Enzyme-Modified Cheese
K. N. Kilcawley, M. G. Wilkinson
págs. 66-73
págs. 74-83
págs. 84-87
S. M. Pancarci, T. Diaz
págs. 88-99
págs. 100-106
Factors Associated with Milk Urea Concentrations in Ontario Dairy Cows
S. M. Godden, K. D. Lissemore
págs. 107-114
Peripartum Responses of Dairy Cows Fed Energy-Dense Diets for 3 or 6 Weeks Prepartum
D. K. Beede, D. G. Mashek
págs. 115-125
Potential for Milk Containing Penicillin G or Amoxicillin to Cause Residues in Calves
K. L. Anderson, J. M. B. Musser
págs. 126-133
págs. 134-139
Is Intersucking in Dairy Cows the Continuation of a Habit Developed in Early Life?
L. Audige, W. Langhans, N. M. Keil
págs. 140-146
págs. 147-153
S. A. Martin, T. C. Wedegaertner, J. K. Bernard
págs. 154-158
M. Vazquez-Anon
págs. 159-166
págs. 167-176
M. E. McCormick, J. D. Ward, D. D. Redfearn
págs. 177-182
Refinements in Primary Rumen Epithelial Cell Incubation Techniques
R. L. Baldwin, J. L. Klotz
págs. 183-193
págs. 194-203
Z. Wang, M. L. Eastridge
págs. 204-212
J. E. P. Santos, E. J. DePeters
págs. 213-224
Effect of Dietary Sulfur and Selenium Concentrations on Selenium Balance of Lactating Holstein Cows
W. P. Weiss, J. Ivancic
págs. 225-232
R. M. Kirkland
págs. 233-240
B. J. Bequette
págs. 241-255
© 2001-2025 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados