págs. 609-612
F. L. Elorza, S. J. Jimemez-Jorge, A. Jimenez-Caliani
págs. 613-615
A farinograph study on viscoelastic properties of mixtures of sago/wheat flour dough systems
I. S. M. Zaidul
págs. 616-622
P. Martin, R. Delgado
págs. 623-630
B. Bartolome, A. Davalos, María del Carmen Gómez Cordovés de la Vega
págs. 631-638
Influence of packaging material on pomegranate juice colour and bioactive compounds, during storage
A. Perez-Vincente
págs. 639-644
S. Calabro, B. A. Williams
págs. 645-652
A.-K. Haraldsson
págs. 653-662
R. Kuwahara, Y. Luo, M. Kaneniwa
págs. 663-671
C. A. A. Torres, S. F. Zanini
págs. 672-682
págs. 683-692
págs. 693-700
E. Le Boulenge, J.-P. Wathelet, R. Ramallo
págs. 701-706
Studies of the fracture surface of rice grains using environmental scanning electron microscopy
J. M. C. Dang
págs. 707-713
N. Singh, J. Singh, L. Kaur
págs. 714-720
M. Kondo, K. Kita, H. Yokota
págs. 721-727
Enhanced lactic acid fermentation of silage by the addition of green tea waste
N. Naoki, M. Kondo, H. Yokota, K. Kazumi
págs. 728-734
M. Sokmen, M. Gulluce
págs. 735-741
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados