Effect of duration of the Montanera diet on the hydrocarbon fraction of intramuscular lipids from Iberian dry-cured ham; characterization by gas chromatography (2006) Petrón Testón, María Jesús Journal of the science of food and agriculture Vol. 86 Núm. 7 Pág. 1040-1045
- Número de citas: 1 (0.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 1
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 1
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Different fattening systems of Iberian pig according to the 1-alkene hydrocarbon content in the subcutaneous fat Vol. 60 Núm. 1 Pág. 68-76 ARTICULO | 2009 | Grasas y aceites |
Viera-Alcaide, Isabel
Narváez Rivas, Mónica
Vicario Romero, Isabel María
Graciani Constante, E.
León Camacho, Manuel
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024