Composition, quality and oxidative stability of virgin olive oils from some selected wild olives (Olea europaea L. subsp. Oleaster) (2008) ARTICULO Baccouri, Bechir Zarrouk, Wissem Baccouri, Olfa Guerfel, Mokhtar Nouairi, Issam Grasas y aceites Vol. 59 Núm. 4 Pág. 346-351
- Número de citas: 7 (14.3% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 7
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 7
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Impact of different harvest times on fatty acid profile, sterol, tocopherol and bioactive properties of hazelnut oil Vol. 74 Núm. 4 Pág. 13 ARTICULO | 2023 | Grasas y aceites |
Karaosmanoğlu, H.
|
Quality parameters of olive oil from stoned and nonstoned Koroneiki and Megaritiki Greek olive varieties at different maturity levels Vol. 66 Núm. 1 Pág. 13 | 2015 | Grasas y aceites |
Katsoyannos, E.
Batrinou, A.
Chatzilazarou, A.
Bratakos, S.M.
Stamatopoulos, K.
Sinanoglou y col., V. J.
|
Chemical composition and sensory evaluation of virgin olive oils from “Morisca” and “Carrasqueña” olive varieties Vol. 66 Núm. 1 Pág. 7 | 2015 | Grasas y aceites |
Fuentes, M.
Miguel Gordillo, Concepción de
Ranalli, A.
Franco, M. N.
Martínez Cano, Manuel
Martín Vertedor, Daniel
|
Antioxidant capacity of the phenolic fraction and its effect on the oxidative stability of olive oil varieties grown in the southwest of Spain Vol. 65 Núm. 1 Pág. 4 | 2014 | Grasas y aceites |
Franco, M. N.
Galeano Díaz, María Teresa
Sánchez, J.
Miguel Gordillo, Concepción de
Martín Vertedor, Daniel
|
Phenolic compounds in mono-cultivar extra virgin olive oils from Algeria Vol. 64 Núm. 3 Pág. 285-294 | 2013 | Grasas y aceites |
Douzane, M.
Tamendjari, Abderezak
Abdi, A.K.
Daas, M. S.
Mehdid, F.
|
Phenolic profile of virgin olive oil from advanced breeding selections Vol. 10 Núm. 2 Pág. 443-453 | 2012 | Spanish journal of agricultural research |
El Riachy, M.
Priego Capote, Feliciano
Rallo Romero, Luis
Luque de Castro, M. D.
León Moreno, Lorenzo
|
Composition, quality and oxidative stability of virgin olive oils from some selected wild olives (Olea europaea L. subsp. Oleaster) Vol. 59 Núm. 4 Pág. 346-351 ARTICULO | 2008 | Grasas y aceites |
Baccouri, Bechir
Zarrouk, Wissem
Baccouri, Olfa
Guerfel, Mokhtar
Nouairi, Issam
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024