Loss of tocopherols and formation of degradation compounds in triacylglycerol model systems heated at high temperature (1999) Barrera Arellano, Daniel Márquez Ruiz, Gloria Dobarganes, Carmen Ruiz Méndez, María Victoria Journal of the science of food and agriculture Vol. 79 Núm. 13 Pág. 1923-1928
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Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
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Evolution of oxidation in soybean oil and its biodiesel under the conditions of the oxidation stability test Vol. 64 Núm. 5 Pág. 482-488 | 2013 | Grasas y aceites |
Pereira, G. G.
Marmesat, S.
Barrera Arellano, Daniel
Dobarganes García, María Carmen
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Action and fate of natural and synthetic antioxidants during frying Vol. 61 Núm. 4 Pág. 333-340 ARTICULO | 2010 | Grasas y aceites |
Marmesat, S.
Morales, A.
Velasco, J.
Dobarganes García, María Carmen
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Formación de compuestos de polimerización durante la termoxidación de aceite de algodón, aceite de algodón parcialmente hidrogenado y sus mezclas Vol. 57 Núm. 3 Pág. 284-291 ARTICULO | 2006 | Grasas y aceites |
Dobarganes García, María Carmen
Barrera Arellano, Daniel
Steel, C.J.
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