Compositional quality of virgin olive oil from two new Tunisian cultivars obtained through controlled crossings (2007) Manai, Hédia Haddada, Faouzia Mahjoub Trigui, Ahmed Daoud, Douja Zarrouk, Mokhtar Journal of the science of food and agriculture Vol. 87 Núm. 4 Pág. 600-606
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Ámbito Citas ECONOMIA 4
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Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
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Chemical composition and sensory evaluation of virgin olive oils from “Morisca” and “Carrasqueña” olive varieties Vol. 66 Núm. 1 Pág. 7 | 2015 | Grasas y aceites |
Fuentes, M.
Miguel Gordillo, Concepción de
Ranalli, A.
Franco, M. N.
Martínez Cano, Manuel
Martín Vertedor, Daniel
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Advanced olive selections with enhanced quality for minor constituents Vol. 66 Núm. 4 Pág. 5 | 2015 | Grasas y aceites |
Velasco Varo, Leonardo
Rosa, R. de la
León Moreno, Lorenzo
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Fatty acid profiles of varietal virgin olive oils (Olea europaea L.) from mature orchards in warm arid valleys of Northwestern Argentina (La Rioja) Vol. 62 Núm. 4 Pág. 399-409 ARTICULO | 2011 | Grasas y aceites |
Rondanini, D. P.
Castro, D. N.
Searles, Peter S.
Rousseaux, Maria Cecilia
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Características sensoriales de aceites de oliva virgen procedentes de cultivares tunecinos monovarietales e híbridos con variedades europeas Vol. 58 Núm. 2 Pág. 163-169 ARTICULO | 2007 | Grasas y aceites |
Manai, Hédia
Gallardo González, Lourdes
Haddada, Faouzia Mahjoub
Sánchez Casas, Jacinto
Osorio Bueno, Emilio
Zarrouk, Mokhtar
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* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024