La relevancia de las marcas de carne de vacuno para los consumidores. Un análisis interregional (2017) ARTICULO Resano Ezcaray, Helena Sanjuán, Ana I. ITEA, información técnica económica agraria. revista de la Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario ( AIDA ) Vol. 113 Núm. 3 Pág. 267-286

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 2

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Exploring consumers’ beef preferences using a stated method approach
Exploring consumers’ beef preferences using a stated method approach Vol. 22 Núm. 3 Pág. 127-143 ARTICULO
2023 New medit
Resano Ezcaray, Helena Olaizola Tolosana, Ana Sanjuán, Ana I.
Effect of slaughter age and finishing diet on sensory evaluation and consumers’ preference of foal meat
Effect of slaughter age and finishing diet on sensory evaluation and consumers’ preference of foal meat Vol. 17 Núm. 4 Pág. 8 ARTICULO
2019 Spanish journal of agricultural research
Ruiz Darbonnens, Marta Insausti Barrenetxea, Kizkitza Beriáin Apesteguía, María José Crecente Campo, Santiago Lorenzo Rodríguez, José Manuel Sarriés Martínez, María Victoria
Performance, carcass characteristics, economic margin and meat quality in young Tudanca bulls fed on two levels of grass silage and concentrate
Performance, carcass characteristics, economic margin and meat quality in young Tudanca bulls fed on two levels of grass silage and concentrate Vol. 16 Núm. 3 Pág. 11 ARTICULO
2018 Spanish journal of agricultural research
Serrano Martínez, Emma Humada, M. J. Caro Canales, Irma Vázquez González, Ibán Olaizola Tolosana, Ana Resano Ezcaray, Helena Soto Simental, Sergio Mateo Oyagüe, Javier

* Último cálculo de métricas Dialnet: 11-Aug-2024