Frying performance of two virgin oils from Cornicabra olives with different ripeness indices (2017) Olivero David, Raúl Mena, C. Sánchez-Muniz, Francisco José Pérez Jiménez, M. Á. Holgado, F. Bastida Codina, Sara Velasco, J. Grasas y aceites Vol. 68 Núm. 4 Pág. 9-0

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 2

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
A real case study on the physicochemical changes in crude palm oil (Elaeis guineensis) during the deep-frying of akara, traditional cowpea-paste balls, in Brazil
A real case study on the physicochemical changes in crude palm oil (Elaeis guineensis) during the deep-frying of akara, traditional cowpea-paste balls, in Brazil Vol. 70 Núm. 2 Pág. 9
2019 Grasas y aceites
Feitosa, S. Boffo, E. F. Batista, C. S.C. Velasco, J. Silva, C. S. Bonfim, R. Almeida, D. T. de
Frying performance of olive-extracted oils
Frying performance of olive-extracted oils Vol. 69 Núm. 3 Pág. 264
2018 Grasas y aceites
Márquez Ruiz, Gloria Holgado, F.

* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024