Perceptions among university students in Seville (Spain) of the rabbit as livestock and as a companion animal (2012) González Redondo, Pedro Contreras Chacón, Gema M. World Rabbit Science Vol. 20 Núm. 3 Pág. 155-162
- Número de citas: 8 (0.0% autocitas)
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 8
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Short communication Vol. 32 Núm. 2 Pág. 109-112 ARTICULO | 2024 | World Rabbit Science |
Alexander, Francesco Luca
Buttigieg, Noel
Attard, George
|
Extensive husbandry and animal welfare are important for acceptance of rabbit meat production among Swedish youth Vol. 31 Núm. 4 Pág. 263-276 ARTICULO | 2023 | World Rabbit Science |
Gunnarsson, Saga
Thulin, Carl-Gustaf
|
Rabbit meat Vol. 29 Núm. 4 Pág. 239-246 | 2021 | World Rabbit Science |
Leroy, Frédéric
Petracci, Massimiliano
|
Rabbit meat in the east of Algeria Vol. 28 Núm. 4 Pág. 221-237 | 2020 | World Rabbit Science |
Sanah, Ibtissem
Becila, Samira
Djeghim, Fairouz
Boudjellal, Abdelghani
|
Children's consumption of rabbit meat Vol. 27 Núm. 3 Pág. 113-122 | 2019 | World Rabbit Science |
Escriba Perez, C.
Baviera Puig, A.
Montero Vicente, L.
Buitrago Vera, J.
|
Consumer behaviour related to rabbit meat as functional food Vol. 26 Núm. 4 Pág. 321-333 | 2018 | World Rabbit Science |
Petrescu, Dacinia Crina
Petrescu, R. M.
|
Physiological values of some blood indicators in selected dwarf rabbit breeds Vol. 25 Núm. 1 Pág. 27-36 | 2017 | World Rabbit Science |
Šimek, V.
Zapletal, D.
Straková, E.
Pavlík, A.
Suchý, P.
|
Rabbit meat processing Vol. 21 Núm. 4 Pág. 217-226 | 2013 | World Rabbit Science |
Petracci, Massimiliano
Cavani, Claudio
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024