Cheynier, Véronique
Citas por año de emisión
Anualidad | Citas |
---|---|
2024 | 0 |
2023 | 0 |
2022 | 5 |
2021 | 1 |
2020 | 3 |
2019 | 0 |
2018 | 0 |
2017 | 2 |
2016 | 0 |
2015 | 0 |
2014 | 0 |
2013 | 0 |
2012 | 0 |
2011 | 0 |
2010 | 0 |
2009 | 1 |
2008 | 0 |
2007 | 0 |
2006 | 0 |
2005 | 0 |
2004 | 0 |
2003 | 0 |
2002 | 0 |
2001 | 0 |
2000 | 0 |
Citas por año de publicación
Anualidad | Publicaciones | Citas |
---|---|---|
2017 | 5 | 1 |
2011 | 2 | 1 |
2006 | 0 | 5 |
2004 | 1 | 1 |
2001 | 1 | 3 |
2000 | 0 | 1 |
2002 | 2 | 0 |
2003 | 1 | 0 |
2005 | 0 | 0 |
2007 | 0 | 0 |
2008 | 0 | 0 |
2009 | 3 | 0 |
2010 | 1 | 0 |
2012 | 1 | 0 |
2013 | 1 | 0 |
2014 | 1 | 0 |
2015 | 0 | 0 |
2016 | 1 | 0 |
2018 | 0 | 0 |
2019 | 0 | 0 |
2020 | 0 | 0 |
2021 | 0 | 0 |
2022 | 1 | 0 |
2023 | 0 | 0 |
2024 | 0 | 0 |
Citas por tipo de publicación
Publicaciones en Dialnet | Citas | |
---|---|---|
18 | Artículo de revista | 11 |
12 | Capítulo de libro | 1 |
0 | Libro | 0 |
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 8
Publicaciones más citadas
Anualidad | Publicación | Tipo | Citas |
---|---|---|---|
2006 |
Structure and Properties of Wine Pigments and Tannins
|
Artículo | 5 |
2001 |
Bitterness and astringency of grape and wine polyphenols
|
Artículo | 3 |
2000 |
Tablas de composición
|
Capítulo | 1 |
2011 |
Effect of pre‐ and post‐veraison water deficit on proanthocyanidin and anthocyanin accumulation during Shiraz berry development
|
Artículo | 1 |
2017 |
Ultraviolet spectroscopy study of phenolic substances and other major compounds in red wines: relationship between astringency and the concentration of phenolic substances
|
Artículo | 1 |
2004 |
Mass Spectrometric Evidence for the Existence of Oligomeric Anthocyanins in Grape Skins
|
Artículo | 1 |
* Último cálculo de métricas Dialnet: 10-Nov-2024