Número de publicaciones: 48 (20.8% citado)
Número de citas: 17 (0.0% autocitas)
keyboard_arrow_down Ver todos los ámbitos
Ámbito Citas
ECONOMÍA 9
Índice h: 2
Índice h5: 1
Promedio de citas últimos 10 años: 0.2
Promedio de citas últimos 5 años: 0.3

Citas por año de emisión

Anualidad Citas
2024 0
2023 2
2022 1
2021 4
2020 3
2019 0
2018 2
2017 2
2016 1
2015 1
2014 0
2013 1
2012 0
2011 0
2010 0
2009 0
2008 0
2007 0
2006 0
2005 0
2004 0
2003 0

Citas por año de publicación

Anualidad Publicaciones Citas
2019 1 1
2018 1 1
2015 0 1
2013 1 4
2012 4 6
2008 4 1
2007 4 1
2003 3 2
2004 5 0
2005 5 0
2006 5 0
2009 1 0
2010 3 0
2011 2 0
2014 3 0
2016 3 0
2017 3 0
2020 0 0
2021 0 0
2022 0 0
2023 0 0
2024 0 0

Citas por tipo de publicación

Publicaciones en Dialnet Citas
47 Artículo de revista 17
1 Capítulo de libro 0
0 Libro 0

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 15

Publicaciones más citadas

Anualidad Publicación Tipo Citas
2012 Elevated temperature decouples anthocyanins and sugars in berries of Shiraz and Cabernet Franc
Artículo 4
2013 Effects of elevated temperature in grapevine. I Berry sensory traits
Artículo ARTICULO 2
2003 Fertilización nitrogenada de cultivares de papa (Solanum tuberosum) en el sudeste bonaerense
Artículo 2
2012 Predicting the time course of grape ripening
Artículo 2
2013 Effects of elevated temperature in grapevine. II juice pH, titratable acidity and wine sensory attributes
Artículo ARTICULO 2
2018 Effect of water stress and elevated temperature on hypoxia and cell death in the mesocarp of Shiraz berries
Artículo 1
2007 Quantifying phenotypic plasticity of berry traits using an allometric-type approach
Artículo 1
2008 Climate drivers of red wine quality in four contrasting Australian wine regions
Artículo 1
2015 Review: critical appraisal of methods to investigate the effect of temperature on grapevine berry composition
Artículo 1
2019 Effects of Late Pruning and Elevated Temperature on Phenology, Yield Components, and Berry Traits in Shiraz
Artículo ARTICULO 1

* Último cálculo de métricas Dialnet: 02-Nov-2024