Moran, Martin A.
Citas por año de emisión
Anualidad | Citas |
---|---|
2024 | 0 |
2023 | 1 |
2022 | 1 |
2021 | 3 |
2020 | 2 |
2019 | 0 |
2018 | 1 |
2017 | 0 |
2016 | 1 |
2015 | 0 |
2014 | 0 |
2013 | 0 |
2012 | 0 |
Citas por año de publicación
Anualidad | Publicaciones | Citas |
---|---|---|
2019 | 1 | 1 |
2013 | 2 | 4 |
2012 | 0 | 4 |
2014 | 1 | 0 |
2015 | 0 | 0 |
2016 | 3 | 0 |
2017 | 2 | 0 |
2018 | 1 | 0 |
2020 | 0 | 0 |
2021 | 0 | 0 |
2022 | 0 | 0 |
2023 | 0 | 0 |
2024 | 0 | 0 |
Citas por tipo de publicación
Publicaciones en Dialnet | Citas | |
---|---|---|
12 | Artículo de revista | 9 |
0 | Capítulo de libro | 0 |
0 | Libro | 0 |
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 7
Publicaciones más citadas
Anualidad | Publicación | Tipo | Citas |
---|---|---|---|
2012 |
Elevated temperature decouples anthocyanins and sugars in berries of Shiraz and Cabernet Franc
|
Artículo | 4 |
2013 |
Effects of elevated temperature in grapevine. I Berry sensory traits
|
Artículo ARTICULO | 2 |
2013 |
Effects of elevated temperature in grapevine. II juice pH, titratable acidity and wine sensory attributes
|
Artículo ARTICULO | 2 |
2019 |
Effects of Late Pruning and Elevated Temperature on Phenology, Yield Components, and Berry Traits in Shiraz
|
Artículo ARTICULO | 1 |
* Último cálculo de métricas Dialnet: 05-Nov-2024