Ayuda
Ir al contenido

Dialnet


Tendències en l'alimentació: Alimentària 2006

  • Autores: Laura Isabel Arranz Iglesias, Marta Castells
  • Localización: TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, ISSN-e 1137-7976, Nº. 10 (desembre 2006), 2006, págs. 34-37
  • Idioma: catalán
  • Enlaces
  • Resumen
    • català

      Actualment, l'alimentació ofereix als consumidors moltes més opcions que fa uns anys. Aquesta ràpida evolució respon a la necessitat d'adaptació d'aquest sector al trepidant ritme de vida que pateix la nostra societat. La indústria desenvolupa aliments més atractius, pràctics i durables, però també d'altres amb característiques que busquen el tan desitjat benestar a través de determinats ingredients. A la vegada es promou la dieta mediterrània com a patró alimentari saludable, ja que s'hi troben infinitat de substàncies amb reconeguts beneficis per a la salut. La informació sobre tot això arriba de fonts molt diverses i no sempre el missatge és el mateix.

    • English

      Currently food gives the consumers more options than some years ago. This speedy evolution is the response of an adaptation need that this sector has because of the fast rhythm of live in our society. The industry develops more attractive, useful and durable foods, but also some of them with added ingredients to look for the desirable well-being. At the same time, a mediterranean diet promotion is ongoing, like a healthy dietary pattern, because the presence of some substances with a recognized health benefit. Information about it arrives from several sources and the message is not always the same.


Fundación Dialnet

Dialnet Plus

  • Más información sobre Dialnet Plus

Opciones de compartir

Opciones de entorno