Ayuda
Ir al contenido

Dialnet


Utilització de la tomografia computeritzada com a nova tecnologia per a la indústria del pernil curat

  • Autores: Eva Santos-Garcés, Pere Gou, Núria García-Gil, Pierre A. Picouet, Elena Fulladosa
  • Localización: TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, ISSN-e 1137-7976, Vol. 11, Nº. 2 (desembre 2009), 2009, págs. 25-28
  • Idioma: catalán
  • Enlaces
  • Resumen
    • català

      El pernil curat és un dels productes carnis més tradicionals del nostre país. Aquest producte té una elevada importància econòmica en el sector de la indústria alimentària —producció i consum. La tomografia computeritzada (TC) presenta un gran potencial com a eina per a l'optimització dels processos d'elaboració del pernil curat. Es tracta d'una tecnologia no destructiva que permet avaluar qualitativament la distribució de la sal durant tot el procés de fabricació.

    • English

      Dry-cured ham is one of themost traditional meat products in our country. This product has an enormous economic importance in the food industry sector —production and consume. Computed tomography (CT) has great potential as a tool for the optimization of dry-cured ham elaboration processes. This is a non-destructive technology that allows evaluating qualitatively the distribution of salt throughout the manufacturing process.


Fundación Dialnet

Dialnet Plus

  • Más información sobre Dialnet Plus

Opciones de compartir

Opciones de entorno