InstitucionesPeriodo de publicación recogido
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Proximate composition and mineral content of five edible insects consumed in Korea
Soon-Kyung Kim, C. M. Weaver, Mi-Kyeong Choi
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 15, Nº. 1, 2017, págs. 143-146
Inulin Effects on Bioavailability of Soy Isoflavones and Their Calcium Absorption Enhancing Ability
C. M. Weaver, T. A. Zafar
Journal of agricultural and food chemistry, ISSN 0021-8561, Vol. 52, Nº. 10, 2004, págs. 2827-2831
J. I. Rader, C. M. Weaver, M. W. Trucksess
Journal of AOAC International, ISSN 1060-3271, Vol. 87, Nº 6, 2004, págs. 1297-1304
Bioavailability of Calcium from Tofu as Compared with Milk in Premenopausal Women
C. M. Weaver, R. P. Heaney
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 67, Nº 8, 2002, págs. 3144-3147
Necesidades de investigación en dietas, nutrición y salud
C. M. Weaver, M. K. Schmidl, W. R. Bidlack, C. E. Woteki
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, ISSN 0300-5755, Nº 248, 1993, págs. 25-30
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