Fatty acid composition and oxidative characteristics of novel edible oils in Poland
Agnieszka Bialek, Małgorzata Białek, Malgorzata Jelinska, Andrzej Tokarz
págs. 1-8
Effect of pistachio seed hull extracts on quality attributes of chicken burger
Fahad Al Juhaimi, Oladipupo Qudus Adiamoa, Omer N. Alsawmahi, Kashif Ghafoor, Md. Zaidul Islam Sarker, Isam A. Mohamed Ahmed, Elfadil E. Babiker
págs. 9-14
Influence of indoor and outdoor systems on meat quality of slow-growing chickens
Monika Michalczuk, Żaneta Zdanowska-Sąsiadek, Krzysztof Damaziak, Jan Niemiec
págs. 15-20
págs. 21-26
págs. 27-33
págs. 34-40
págs. 41-48
Antioxidant and angiotensin-converting enzyme inhibitory activity in fresh goat cheese prepared without starter culture: a preliminary study
Leticia Hernández Galán, Anaberta Cardador Martínez, Micloth López del Castillo, Daniel Picque, H. E. Spinnler, Sandra T. Martín del Campo
págs. 49-57
Anna Onopiuk, Andrzej Półtorak, Jarosław Wyrwisz, Małgorzata Moczkowska, Adrian Stelmasiak, Aleksandra Lipińska, Arkadiusz Szpicer, Magdalena Zalewska, Robert Zaremba, Maciej Kuboń, Agnieszka Wierzbicka
págs. 58-64
Preparation of chitosan matrices with ferulic acid: physicochemical characterization and relationship on the growth of Aspergillus parasiticus
O. Cota Arriola, Maribel Plascencia Jatomea, J. Lizardi Mendoza, R.M. Robles Sánchez, Josafat Marina Ezquerra Brauer, J. Ruíz García, J. R. Vega Acosta, Mario Onofre Cortez-Rocha
págs. 65-74
Effect of the levels of transglutaminase in frankfurters: a physical–chemical and Raman spectroscopy study
págs. 75-80
págs. 81-90
Claudia Fuentealba, Ana María Quesille Villalobos, Adrian González Muñoz, Jorge Saavedra Torrico, K. Shetty, Lena Gálvez Ranilla
págs. 91-98
Nur Sakinah Lokman, Azad Behnan Sabow, Ahmed Abubakar Abubakar, Kazeem Dauda Adeyemi, Awis Qurni Sazili
págs. 99-104
págs. 105-109
págs. 110-117
Botanas expandidas a base de mezclas de harinas de calamar, maíz y papa: efecto de las variables del proceso sobre propiedades fisicoquímicas
José Luis Valenzuela Lagarda, Roberto Gutiérrez Dorado, R. Pacheco Aguilar, M.E. Lugo Sánchez, Benigno Valdez Torres, C. Reyes Moreno, Miguel Ángel Mazorra Manzano, Maria Dolores Muy Rangel
págs. 118-124
Isolation and identification of lactic acid bacteria from Brazilian Minas artisanal cheese
L. M. P. Luiz, R. D. Castro, S.H.C. Sandes, J. G. Silva, L. G. Oliveira, G. A. Sales, A. C. Nunes, M. R. Souza
págs. 125-128
C. Torres Alvarez, A. Núñez González, J. Rodríguez, S. Castillo, C. Leos Rivas, Juan G. Báez-González
págs. 129-135
págs. 136-142
págs. 143-146
Effect of the addition of pullulan on the quality of low-fat homogenized scalded sausages
Aneta Cegiełka, Małgorzata Gniewosz, Elżbieta Hać-Szymańczuk, Anna Chlebowska-Śmigiel
págs. 147-154
págs. 155-163
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados