Periodo de publicación recogido
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Effects of enhanced glycerol production on yeast activity and fermentation flavour
F. Remize, Siylvie Dequin, T. Huehn, M. K. Grossmann, I. Schneider
XXVème Congrès Mondial de la Vigne et du Vin: Paris. 19-23 Juin/June/Junio 2000, Vol. 2, 2000, págs. 61-67
Differential influence of mould growth on sensory quality of cork stoppers: new results and implementation
W. R. Sponholz, K. Tarrach, Adolf Rapp, D. Kugler, M. K. Grossmann
La vitiviniculture mondiale de l'avenir. 1998: XXIII congrès mondial de la vigne et du vin, Vol. 2, 1998, ISBN 972-8023-26-X, págs. 70-75
C. Heinemeyer, M. K. Grossmann
The management of malolactic fermentation and quality of wine, 1998, págs. 63-68
Use of oligo-strain yeast cultures to increase complexity of wine aroma
Adolf Rapp, H. Linsenmeyer, H. Muno, M. K. Grossmann
The composition of musts : influence on stuck fermentations., 1997, págs. 53-56
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