Taxonomy of malolactic bacteria and biological control of spoilage micro-organisms in wine
H. Schoeman, Leon M. T. Dicks, Melané Vivier, Isak S. Pretorius
págs. 9-16
págs. 17-22
págs. 23-28
Impiego di primers specie-specifici per l' identificazione di Oenococcus oeni
Sandra Torriani, Giacomo Zapparoli, P. Presente, Franco Dellaglio
págs. 29-32
Prova di induzione della fermentazione malolattica mediante inoculo diretto di conture di Oenococcus oeni ceppo EQ54 (1STEP E MBR): relazione sugli esperimenti effettuati nella vendemmia 1997
págs. 33-36
págs. 37-42
págs. 43-44
Malolactic fermentation in Chile: current situation and recent research initiatives
págs. 47-49
Isolation and selection of malolactic bacteria and effect of pesticides
M. Carme Masqué Tell, M. Vidal, Albert Bordons de Porrata-Doria
págs. 51-56
Inducción de la fermentación maloláctica en vinos de la D. O. Navarra (España)
B. Colombo, M. C. González, Antonio Tomás Palacios García, José Antonio Suárez Lepe
págs. 57-62
págs. 63-68
Induction of malolactic fermentation with starter cultures: a California prospective
págs. 69-70
págs. 71-78
págs. 79-92
págs. 93-96
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados