Periodo de publicación recogido
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Taxonomic status of lactic acid bacteria in wine and key characteristics to differentiate species
Leon M. T. Dicks, A. Endo
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 30, Nº 1, 2009, págs. 72-90
Marelize Botes, Carol A. van Reenen, Leon M. T. Dicks
International journal of food microbiology, ISSN 0168-1605, Vol. 128, Nº. 2, 2008, págs. 362-370
Identification of lactic acid bacteria from vinegar flies based on phenotypic and genotypic characteriatics: research note
Willem H. Groenewald, Carol A. van Reenen, Svetoslav D. Todorov, Maret Du Toit, R.Corli Witthuhn, Wilhelm H. Holzapfel, Leon M. T. Dicks
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 57, Nº 4, 2006, págs. 519-525
Control of malolactic fermentation in wine
R. Bauer, Leon M. T. Dicks
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 25, Nº 2, 2004, págs. 74-88
The occurence and characterization of lactic acid bacteria in Brandy base wines
H. W. Du Plessis, Maret Du Toit, Leon M. T. Dicks, Isak S. Pretorius, M. G. Lambrechts, C. L. C. Steger
XXVème Congrès Mondial de la Vigne et du Vin: Paris. 19-23 Juin/June/Junio 2000, Vol. 2, 2000, págs. 321-329
Leon M. T. Dicks
Oenologie 95 : 5e. Symposium International d' Oenologie / coord. por Aline Lonvaud-Funel, 1996, ISBN 2-7430-0083-X, págs. 156-162
Identification of Leuconostoc oenos from South African fortified wines
Leon M. T. Dicks, P. A. Loubser
Oenologie 95 : 5e. Symposium International d' Oenologie / coord. por Aline Lonvaud-Funel, 1996, ISBN 2-7430-0083-X, págs. 332-336
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